Tehnologija za pekarske in slaščičarske obrate in izvajanje inženiring za pekarstvo

Pakirni stroj - pakiranje v posodice RotoPack

Pakirni stroj
Pakirni stroj
Pakirni stroj
Pakirni stroj

Pol avtomatski pakirni stroj model za pakiranje je primeren za vakuumsko pakiranje in/ali pakiranje v modificirani atmosferi vnaprej polnjene, termoformirane in ročno vstavljene posodice v model.

Posodica se namestiti ročno v ustrezni model, katerega se ročno potisne pod pokrov za vakuumsko pakiranje. Stroj izvaja samodejno operacije v vakuumuskega pakiranja, dodajanja plina,varjenja in rezanja filma. Na koncu cikla se pladenj ročno namesti v začetni položaj za odstranitev zapakiranih posodic.

Povprečno trajanje cikla, ki se razlikuje od 15 do 30 sekund, je odvisno od časa programiranja za vakuumskega pakiranje in dodajanja plina, ki se razlikuje od proizvoda do proizvoda.

Možno je prilagajanje trajanja vakuumskega pakiranja in dodajanja plina, časa in temperature varjenja, možno je shranjevanje do 10 različnih delovnih programov.

Stroj lahko deluje z različno velikimi pladnji s spreminjanjem modelov. Zaradi praktičnega in hitrega sistema menjavanja modelov se lahko preide na drugačen format posodice v samo petih minutah

Strukturo stroj, nasajenega na štiri kolesa je iz ekstrudiranih aluminijastih profilov in je popolnoma prevlečen z brušenim nerjavečim jeklom, medtem ko mehanski deli so iz nerjavečega jekla in anodiziranega aluminija.

Modeli in površinske obloge so narejeni v izogib vsakem deponiranju ostankov.

Tehnične lastnosti:
- 220 V
- 1600 W

Podobni izdelki