Tehnologija za pekarske in slaščičarske obrate in izvajanje inženiring za pekarstvo

Stroj za francoski kruh tip Kanin, Gostol

Kanin, Gostol
Kanin, Gostol

Stroj za francoski kruh tip Kanin, Gostol

Stroj je robustne izvedbe in je prevozen na kolesih. Med vstopnimi valji se pripravi folija, katera se zavija pod obteženo filcasto ruleto nakar se podaljšuje v dokončno obliko med dvema filcastima platnoma. Z regulacijo odprtine med vstopnimi valji in razdalje med platnoma nam stroj omogoča izdelavo daljših ali krajših štruc. Stroj lahko oblikuje francoski kruh teže od 200 do 700 g. Maksimalna dolžina štruce je 700 mm. Stroj obratuje tiho in ima vgrajeno varnostno napravo pri vstopih valja.

 

Tehnični podatki:

- Elektromotor: 0,75 KW

- Širina platen: 740 mm

- Max. odprtina med vstopnimi valji: 20 mm

- Dimenzije DxŠxV: 890x1000x1510 mm

Podobni izdelki