Tehnologija za pekarske in slaščičarske obrate in izvajanje inženiring za pekarstvo

Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Podjetje ARENA TR.GO d.o.o. iz Nove Gorice uvaža in izvaža tehnologijo za pekarske in slaščičarske obrate in izvaja inženiring za pekarstvo. Program specialnih – namenskih unikatnih strojev je plod lastnega znanja in projektov.

Na voljo je NOVA, generalno obnovljena oprema z garancijo, kot tudi rabljene naprave. Da bi svojim strankam zagotovili najboljše in najbolj kakovostne naprave in storitve, se je družba Arena povezala z največjimi in svetovno priznanimi proizvajalci.

V komerciali imamo več kot 30 let izkušenj, katere smo nabirali na območju nekdanje Jugoslavije, predvsem v Makedoniji in BIH. To sta tudi ostala glavna izvozna trga. Tehnologi družbe so znanja in izkušnje o lastnostih peke kruha in slaščic desetletja nabirali po vsem svetu.

Osnovna dejavnost družbe je opremljanje pekarskih obratov, kar pomeni, da podjetje uvaža nove in rabljene stroje (tudi po želji kupca) ter jih namenja nadaljnji prodaji. Prav tako pa odkupuje stare in odrabljene stroje, ki jih po potrebi obnavlja in zagotavlja njihovo nadaljnje delovanje. Družba pa poskrbi še za instalacijo in montažo same tehnologije in nudi programe usposabljanja osebja za uporabo dobavljene tehnologije.

O nas - pekarskaoprema.si